2022-03-08 07:42:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Minden tekintetben sikeres nap elébe nézel

Napi horoszkóp március 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint most érdemes az ösztöneidre hagyatkoznod, mert a Hold és a Plútó fényszöge nagyon felerősíti az intuíciódat. Remek döntéseket hozol, ráadásul villámgyorsan. Minden tekintetben sikeres nap elébe nézel.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A sors most újra mérlegre tesz, valószínűleg a munkahelyi változásoknak köszönhetően. Ha jól végezted a dolgod, nem kell aggódnod, szükség van rád.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy barátodtól végre olyan tanácsot kapsz szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadni. Igaz, a szív szerelme illanékony pillangó, ezt te jól tudod. De van, ami megtartható, megőrizhető belőle. Minden nehézség ellenére is.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kedveskedni szeretnél valakinek, de nem tudod, hogyan is kezdd. Egy apró ajándék mindig jó ötlet, legyen az virág, vagy valami bájos kis kabalafigura. Az mindig rád fogja emlékeztetni az illetőt. Jó mód, hogy a szívébe lopd magad.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jól érzed, hogy ki kellene végre szakadnod a megszokottból. Most, hogy a Mars és a Vénusz is a Vízöntőben jár, minden energia a megújulást szolgálja. Ha egy kicsit más útra tudsz térni, máris jobban érzed magad. Új lehetőségeket is találhatsz.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kiváló nap ez az önvizsgálatra. Eddig talán úgy érezted, hogy csupán a külső körülményeknek köszönheted azt, hogy bizonyos dolgokkal elégedetlen vagy. Pedig a saját hozzáállásodban is van hiba. Most ennek árát fizeted meg.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon erős megérzések segítenek az utadon, erre utal a Hold és a Plútó fényszöge. Nagy változáson megy keresztül az életed. Még nem látod tisztán, hogy pontosan merrefelé visz a sorsod, de akármerre is indulsz, biztos lehetsz benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartod magadnak. Ki is tudna titkot tartani, ha te sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbáld meg pozitívan befolyásolni!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma minden humorérzékedre szükséged lehet, ha túl akarod lendíteni magad egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magadra veszed a dolgokat, annál jobban belegabalyodsz ugyanis. A humor, a vicc, segít eltávolítani a dolgokat.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó érzéssel tölt el, ha elvégezhetsz egy olyan munkát, ami már réges régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen voltál belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélted. De a kapott, szabott ár, még annál jobb is lehet.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Te igazi angyal vagy, mindenkinek igyekszel a segítségére lenni a munkahelyeden. Csak ne vidd túlzásba: az nem segítség, ha helyettük megcsinálsz mindent. Nehogy szolgává legyél ott, ahol te lehetsz az úr. Csak irányíts, mutass utat!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Tele vagy életerővel, és az életkedved is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheted. Most másik oldalát tapasztalod meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Gyengédebbet, lágyabbat, érzelmesebbet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: